Nederlanders in quarantaine krijgen gratis films van Pathé

Het bioscoopmerk wil het thuiszitten leuker maken

Pathé trakteert

Pathé gaat elke dag een gratis film aanbieden aan elke Nederlander om zo het thuiszitten leuker maken. Samen met video-on-demand-dienst Pathé Thuis biedt Pathé bieden ze de films gratis aan. De in totaal 23 beschikbaar gestelde films zijn nu te zien via Pathé Thuis. Enkele films zijn bekend bij het grote publiek, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway. 

Het bioscoopmerk en de VOD-dienst zegt iedere ochtend om 09.00 uur een code beschikbaar te stellen via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Pathé geeft aan dat met deze code de film van de dag kan worden bekeken via Pathé Thuis. Verder belooft de aanbieder dat alle genres de revue zullen passeren, van romcoms tot actie en van thrillers tot familiefilms. Daarnaast biedt de filmdistributeur ook nog een uit te printen en in elkaar de vouwen popcornbak aan. 

Social kanalen

Pathé Thuis is geboren uit Pathé en zijn nu twee zelfstandige organisaties. Met de actie willen zij samen de Nederlandse filmliefhebbers die nu niet naar de bioscoop kunnen, toch dagelijks voorzien van de beste films. Extra informatie is te vinden op de social kanalen van de initiatiefnemers. 

Lees meer over de gevolgen  en verschillende campagnes ten tijde van de coronapandemie in het coronadossier van Adformatie.

Volg ook ons liveblog en lees wat de impact van de coronacrisis is op jouw vakgebied

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Jos
Top
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie