Volgens Bever is buiten voor iedereen

Het buitenmerk presenteert opvolger van  ‘Niemand is een binnenmens’-campagne.

Volgens Bever is buiten voor iedereen
KesselsKramer

Slecht weer bestaat niet, er slecht gekleed voor zijn wel. Die uitspraak is zo ongeveer het uitgangspunt van de nieuwe campagne van Bever, ‘Buiten is voor iedereen’.

Het is de opvolger van ‘Niemand is een binnenmens’, waarmee de outdoor-specialist eerder zijn merk over het voetlicht bracht. De nieuwe campagne is opnieuw ontwikkeld door KesselsKramer. 

Advertentie
advertisement

Bever-commercial

Bever - Buiten is voor iedereen

Centrale vraag

De centrale vraag van het concept was: Waarom ben jij buiten? Met de antwoorden daarop wil het het merk het publiek inspireren om op een eigen, persoonlijke manier 'buiten' te ervaren. In de campagne van Bever zijn onder anderen een wandelaar, natuurfotograaf en een wildkampeerder te zien. 

Marjolein Vendrig, marketingdirecteur bij Bever. ‘Sommigen zoeken actie, sommigen avontuur en anderen rust. Iedereen stelt dan ook andere eisen aan hun materiaal.’ Daar wil de outdoorwinkel op inspelen met kennis en persoonlijke service. 

Social-spot

Bever - Buiten is voor iedereen

Campagne-uitrol

De campagne wordt uitgerold op tv, radio en kracht bijgezet met een contentcampagne op social media die dieper in moet gaan op de leidende vraag waarom mensen buiten zijn.

Lees ook: Niemand is een binnenmens, vindt Bever

Credits:

Creatie & Productie: KesselsKramer

D.O.P/ regie: Jean Counet

Editor: Sjoerd Dekker  

Grading: Gerhard van der Beek

Sound: RECsound

Plaats als eerste een reactie

Advertentie