Anna Kuiper operationeel directeur Zigt

Nieuwe rol binnen het management.

Zigt heeft per 1 februari 2021 Anna Kuiper aangesteld als operationeel directeur. Het gaat om een nieuwe directierol binnen het mediabureau. Kuiper wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de media-adviesdiensten binnen Zigt.

Kuiper is ruim tien jaar werkzaam binnen Zigt en was de afgelopen jaren zowel strategy director als teamlead en onderdeel van het managementteam.

Zigt is de afgelopen jaren sterk gegroeid en het is het juiste moment om de dagelijkse leiding uit te breiden. Naast Anna Kuiper als operationeel directeur bestaat het managementteam uit Rogier Bruggeman als algemeen directeur en Maarten Buitenhuis als financieel directeur.

Anna Kuiper over haar nieuwe rol: ‘Het beste uit mensen halen en hier de organisatie op inrichten zodat de dienstverlening aan onze klanten optimaal is heeft altijd mijn aandacht en interesse gehad.'

Bruggeman: ‘Anna is als geen ander in staat om ervoor te zorgen dat de organisatie binnen Zigt goed verloopt en dat onze cultuur en filosofie bewaakt wordt. Naast focus op de interne organisatie zal zij op enkele klanten van Zigt als strateeg betrokken blijven.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie