Chantall Olthoff managing director &C Media

Olthoff komt van WE Fashion.

Chantall Olthoff is per juni managing director van &C Media, het mediamerk van Chantal Janzen.

Olthoff was de afgelopen vier jaar marketing director voor Europa bij WE Fashion. Ze had eerder marketingfuncties bij Staatsloterij, The Coca-Cola Company en GE Money Bank in Zwitserland. Olthoff ontwikkelde onder andere in 2016 de branded content case WE x Nina.

Advertentie
advertisement

De nieuwe managing director zegt mee te gaan bouwen aan het merk &C.

Oprichter Chantal Janzen en Marco Geeratz verheugen zich op de samenwerking met Olthoff. Marco Geeratz: ‘&C heeft in de afgelopen maanden grote stappen gemaakt en is een volwassen speler geworden met een eigen plek in het medialandschap. Wij denken dat er nog veel groei in zit en zijn ervan overtuigd dat Chantall de persoon is om dit tot stand te brengen.’

&C Media is sinds eind vorig jaar zelfstandig verdergegaan nadat het eerder onderdeel was van productie- en entertainmentbedrijf Medialane. Het mediamerk heeft een magazine, een online platform,  social media, app, een studio voor branded content en eigen tv-programma’s en live events. Volgens medeoprichter Marco Geeratz heeft het bedrijf 'in de afgelopen maanden grote stappen gemaakt'.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie