Commercieel directeur Erik-Jan Gelink weg bij Transavia

Het gaat om een 'voorgenomen functieopheffing'.

Erik-Jan Gelink verlaat eind 2019 na drie jaar Transavia, waar hij commercieel directeur is. Hij had zich bij zijn indiensttreding voorgenomen drie jaar te blijven.

Gelink heeft de commerciële afdeling 'getransformeerd naar een wendbaar en zelf organiserend team, en samen met dat team de afgelopen jaren een flinke omzetgroei gerealiseerd', laat Transavia weten. Naast de ontwikkeling van een nieuwe strategie werden ook op het gebied van self-service, mobiele interactie en meer persoonlijk communiceren stappen gezet. Daarnaast was er de ontwikkeling van de realityserie ‘Welkom aan Boord’.

Advertentie
advertisement

Verder zonder commercieel directeur

Het commerciële leiderschapsteam gaat verder zonder commercieel directeur. 'Met deze voorgenomen functieopheffing, en de werving van een CEO met een commercieel profiel, kan Transavia weer terug naar een driehoofdige directie.'

'Het overbodig maken van mijn functie voelt als een mooie afronding van mijn tijd bij Transavia', laat Gelink zelf weten.

Gelink was voor zijn tijd bij Transavia onder meer werkzaam bij Capgemini Consulting, Sanoma, Deloitte, TMG en als zelfstandig adviseur voor de media- en telecombranche.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie