Eyeforce tekent talenten Vivian Camphuijsen en Maeve Stam 

De twee vrouwen moeten de diversiteit bij het film- en fotografie productiebedrijf, op het gebied van visuele storytelling, verbreden.

Vivian Camphuijsen [links] en Maeve Stam

Eyeforce tekent Maeve Stam en Vivian Camphuijsen. De twee talenten moeten het artistieke roster van het film- en fotografie productiebedrijf uitbreiden met hun repertoire. Head of talent bij Eyeforce, Coco Seignette, beschrijft de toevoeging als ‘een ontzettend mooie stap voor Eyeforce waarmee we onze diversiteit op het gebied van visuele storytelling verbreden.’

Werk Vivian Camphuijsen
Werk Vivian Camphuijsen Eyeforce

'Geestverruimend perspectief'

Van Camphuijsen wordt verwacht dat ze met haar affiniteit voor art-direction en haar ontworpen beelden het team in Amsterdam versterkt. Volgens Eyeforce bieden haar ‘kunstzinnige composities met een high-fashion esthetiek een krachtig en zelfs geestverruimend perspectief.’

Ze werkt onder andere voor merken als Daily Paper, Nike en Samsung. Zelf zegt Camphuijsen haar fotografische stijl naar een nog ‘hoger niveau’ te willen brengen bij Eyeforce.

Werk Maeve Stam
Werk Maeve Stam Eyeforce

'Werk vol rauwheid'

Van Stam’s werk wordt gezegd dat ‘de echtheid, het genot en de vreugde van het leven vangt.’ Seignette: ‘Haar foto’s verkennen de grootsheid van menselijke onvolmaaktheid en het resultaat is werk dat bruist van karakter. Ik weet zeker dat ze het ons fotografie-team zal verruimen met nieuwe projecten vol rauwheid.’ Stam werkt onder andere voor merken als Viceland, Adidas en Highsnobiety.  

Lees ook: Nieuwe perspectieven op lichtontwerp in film

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie