FD Mediagroep belang in RedactiePartners

Met de strategische participatie zegt FD Mediagroep in te spelen op verschuivingen in de behoefte van adverteerders in de B2B communicatiemarkt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

FD Mediagroep neemt een strategisch belang in het Amsterdamse RedactiePartners. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwezenlijken van communicatieoplossingen voor merken en bedrijven, zowel offline als online. RedactiePartners bedenkt en produceert relatiemagazines, films, animaties, apps, e-zines en interactieve grafieken.

Jacques Kuyf, algemeen directeur FD Mediagroep zegt in een toelichting dat FD Mediagroep in toenemende mate wordt gevraagd om customer media producten te ontwikkelen. Volgens Kuyf beschikte FD Mediagroep nog niet over de capaciteit voor creatie en productie in opdracht.

RedactiePartners blijft als zelfstandig bedrijf opereren. De directie van RedactiePartners blijft gevoerd worden door de oprichters Martijn Bennis en Paul Gremmen. Het bedrijf is in 2003 opgericht, er werken twintig professionals. De Ondernemingsraad van de FD Mediagroep heeft inmiddels positief geadviseerd.

Bron: BNR.nl

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie