Team5pm trekt Guido Kloek aan als commercieel directeur Zuid-Afrika

Kloek is oprichter van Big Shots en voormalig partner bij Makerstreet.

Guido Kloek
Afbeelding: Team5pm

Guido Kloek start als commercieel directeur van Team5pm in Zuid-Afrika. Het Nederlandse bedrijf wil via het kantoor in Kaapstad groeien in het land, maar ook internationaal. Team5pm werkt vanuit Kaapstad onder meer voor Amazon South Africa, Basic-Fit en Polarsteps.

Kloek heeft achttien jaar ervaring als ondernemer en is vooral bekend als oprichter van videoproductiebureau Big Shots en voormalig partner bij Makerstreet. Makerstreet nam Big Shots in 2018 over en sloot in november de deuren van het bureau. Kloek verliet het bedrijf in februari al.

Meer branded videocontent

Team5pm ontwikkelt onder meer digitale video's, en verwacht dat de vraag naar branded videocontent in Zuid-Afrika dit jaar met 6,5 procent toeneemt. Kloek: 'Het is geweldig om met de bewezen data-gedreven aanpak van Team5pm de wereld van videocontent met een compleet nieuwe blik te bekijken. Naast dat het voor mij persoonlijk een droom is om op een ander continent te wonen en te werken, zijn de ondernemersgeest en ambities van het bureau aanstekelijk. Er liggen veel kansen op het gebied van creatief talent en year-round-producties, waardoor we echt het verschil kunnen maken voor zowel klanten uit Nederland als de lokale markt.'

Kloek gaat in Kaapstad samenwerken met managing director Stephanie Louise Zee en andere specialisten uit Nederland en Zuid-Afrika. 

Team5pm is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inmiddels meer dan 120 medewerkers heeft. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en er zijn vestigingen in Stockholm en als gezegd Kaapstad. Team5pm werkt onder meer voor KPN, Volkswagen, Bol.com en Prime Video.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie