Jasper Admiraal managing director en partner Kumpany

Admiraal kwam een jaar geleden binnen bij het merkactivatiebureau.

Admiraal is per direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van beide bureaus en richt zich onder meer op de innovatie en de verdere digitale doorontwikkeling van de Kumpany-propositie.

Jasper Admiraal treedt aan als managing director en partner bij merkactivatiebureau Kumpany en zusterlabel, videobureau BetterMatter. Dat heeft het bureau dinsdag laten weten. Admiraal is per direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van beide bureaus en richt zich onder meer op de innovatie en de verdere digitale doorontwikkeling van de Kumpany-propositie. Jan Paul de Wildt blijft aan als ceo van  en richt zich op de strategische groei.

Kumpany is een merkactivatiebureau dat merken met mensen verbindt via online en live activaties via  video, interactieve campagnes en live events. Kumpany verzorgt alles in huis: strategie, creatie en productie. Het bureau werkt met klanten als VodafoneZiggo, Nespresso, NS en Holland Casino.

Jan Paul de Wildt is inmiddels negen jaar eigenaar en is naar eigen zeggen momenteel bezig een sterk directieteam te verzamelen. 'Dit het juiste moment om Jasper deze rol te geven. Een jaar geleden kwam hij bij ons binnen met een bak aan marketingcommunicatie- en bureau-ervaring, en inmiddels heeft hij Kumpany op het juiste spoor gebracht. Met Jasper aan het roer en als nieuwe partner van ons bureau, zetten we onze stevige ambities nog meer kracht bij.'

Transitie

Jasper Admiraal, managing director & partner Kumpany en BetterMatter: 'Dit is het ideale moment in mijn carrière om deze rol met beide handen aan te pakken en partner te worden van dit gevestigde bureau in merkactivatie. Kumpany is volop in ontwikkeling, vooral in de combinatie van online en live merkactivatie. Het afgelopen jaar zijn we al een transitie doorgegaan, waardoor Kumpany nu klaar is voor de toekomst.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie