Premium

Myrthe van der Erve vertrekt bij TNW, Teads trekt Bas Visée aan en ander transfernieuws

Overlopers, opklimmers, afzwaaiers en binnenkomers. Het carrièrenieuws van bureaus, media, communicatie en de digitale wereld.

Met de klok mee: Myrthe van der Erve, Bas Visée, Rob Hamerlinck, Renske Smits, Lin Schakenraad, Gijs van Willegen

Ons loopbaannieuws van deze week.   

Van der Erve neemt afscheid van TNW  

Myrthe van der Erve vertrekt eind 2023 als ceo bij TNW. Van der Erve nam het stokje in 2021 over van mede-oprichter Boris Veldhuijzen van Zanten nadat het bedrijf was verkocht aan de Financial Times. De overname en integratie is nu voltooid en als gevolg daarvan wordt afscheid genomen van de Nederlandse ceo. De verschillende teams gaan rechtstreeks rapporteren aan het management van de teams van de FT Group. Het is onbekend wat de volgende stap van Van der Erve wordt.  

Teads trekt Bas Visée aan  

Bas Visée maakt overstap van digitalAudience naar Teads en is eerder deze maand bij begonnen als senior sales manager. Visée werkte eerder bij DPG Media en Sanoma. Hij gaat zich bij Teads bezighouden met het verder uitbouwen en versterken van de relaties met mediabureaus en adverteerders.   

  

Klantenteam One:Nil groeit 

One:Nil breidt het klantenteam uit met twee nieuwe gezichten.  Lin Schakenraad (35) krijgt als Client Director bij One:Nil de verantwoordelijkheid voor een aantal van de grootste klanten van het bureau. Lin komt over van creatief PR-bureau Glasnost waar zij als client service director een vergelijkbare rol vertolkte.  

Renske Smits (32) maakt de overstap van Wannahaves naar One:Nil en is gestart in de functie als Client Lead. Bij Wannahaves vervulde Renske de rol van project lead en was daarin verantwoordelijk voor het klantportfolio van Wannahaves en het team van social specialisten. De opgedane ervaring met campagnes en klantmanagement in voetbal komt bij One:Nil goed van pas.  
  
Gijs van Willigen (34) versterkt de creatieve vloer van One:Nil als senior creatief. Afgelopen 5,5 jaar was hij als senior art director werkzaam bij Wink en daarvoor was Gijs jarenlang werkzaam bij Kumpany.   

Rob Hamerlinck naar True Ideas 

Creatief Rob Hamerlinck stapt over van Firm naar True Ideas. Firm werkte hij de afgelopen jaren als conceptcreatief en creative director voor merken als Arla, PepsiCo en Eneco. 

Ook op- of overgestapt 

Eerder werd al bekend dat Charlotte Zelders overstapt naar Funda waar ze directeur marketing communicatie en PR wordt. Arno Otto vertrekt per 1 oktober als chief transformation officer bij Talpa.  

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie