Rudolph Strickwold uitgeroepen tot Communicatieman van 2018

Isabel Boerdam, eigenaar van de blog ‘De Hippe Vegetariër’ en het recent opgerichte Green Food Lab, is het CommunicatieTalent van 2018.

Rudolph Strickwold, directeur marketing en commercie van Hulphond Nederland, is door Logeion verkozen tot Communicatieman van 2018. Juryvoorzitter Noud Bex vat het juryrapport samen: ‘Strickwold heeft Hulphond Nederland stevig op de kaart gezet. In zijn sponsorproposities en -overeenkomsten is hij creatief en succesvol. Zijn persoonlijke communicatie is misschien wel zijn sterkste wapen.'

Jaloersmakend

De prijs voor het aanstormend talent onder de 30 jaar ging naar Isabel Boerdam (zie video hieronder), zij organiseerde afgelopen maart de Nationale Week Zonder Vlees. De jury: ‘Het oprichten van de stichting, het werven van partners én het bedenken en uitvoeren van een uitgekiend, creatief en innovatief communicatieprogramma: Isabel heeft het voor elkaar gekregen. Met jaloersmakend mooie resultaten.’

CommunicatieTalent van 2018: Isabel Boerdam

Logeion

De Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie