Simon Neefjes in RvC horlogeplatform Chronext

Neefjes gaat het online platform voor luxe horloges ondersteunen met zijn commerciële strategie, merkpositionering en marketingstrategieën.

Vanaf 2004 was Neefjes ceo van TBWA\Nederland, een rol die zich uitstrekte over meerdere bureaus.

Simon Neefjes, oprichter van TBWA\Neboko, is door online handelsplatform voor horloges Chronext aangesteld als lid van de raad van commissarissen. Neefjes gaat Chronext ondersteunen met zijn commerciële strategie, merkpositionering en marketingstrategieën.

Advertentie
advertisement

Chronext, opgericht in 2013, heeft naar eigen zeggen inmiddels voor meer dan €300 miljoen aan horloges verkocht. Oud-reclameman Neefjes is sinds januari 2019 venture partner van Slingshot Ventures, een Nederlands fonds dat investeert in snelgroeiende consumer-tech-bedrijven, waaronder Boldking, Stox en nu dus ook Chronext.

Concurrentiestrijd

Philipp Man, oprichter en CEO van Chronext: 'Door onze relatie met Slingshot zijn we bekend met Simon's ervaring en kennis. Hij kan ons enorm helpen met onze groeistrategie. Juist in deze fase, waarin onze industrie zich stormachtig ontwikkelt en waar een stevige concurrentiestrijd gaande is, is dat voor ons van groot belang.'

Neefjes vult aan: 'Ik werk vanuit mijn rol als venture partner bij Slingshot al enige tijd samen met Chronext. Het bedrijf heeft een mooie positie in de horloge-markt, dankzij de combinatie van een online platform, groot assortiment en de garantie van vakmanschap. Het doel is om Chronext uit te bouwen tot hét internationale handelsplatform voor luxe horloges.'

Neefjes vertrok in 2018 na 20 jaar bij TBWA. Rik Ledder volgde Neefjes met ingang van 2019 op als ceo van TBWA\Neboko Groep. Neefjes zette Neboko 20 jaar geleden op, samen met Diederick Koopal en Cor den Boer Neboko op. In 2002 volgde er een overname door TBWA. Vanaf 2004 was Neefjes ceo van TBWA\Nederland, een rol die zich uitstrekte over meerdere bureaus. Vanaf 2014 was hij ook lid van het Internationale TBWA MT.

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie