Trustpilot benoemt Mieke de Schepper tot CCO en opent nieuw kantoor in Amsterdam

De Nederlandse wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de wereldwijde commerciële strategie van het recensieplatform.

Recensieplatform Trustpilot stelt Mieke de Schepper aan als Chief Commercial Officer (CCO). Dat betekent dat De Schepper verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen en uitvoeren van de wereldwijde commerciële strategie van Trustpilot. In haar functie gaat De Schepper de afdelingen sales, customer succes en commercial partnerships leiden. De Schepper werkte voorheen als executive vice president en managing director Asia Pacific bij een IT-bedrijf. 

Tim Hilpert, COO van Trustpilot, zegt: 'Mieke is een uitzonderlijke aanvulling op het senior leiderschapsteam van Trustpilot en treedt toe op een cruciaal moment, terwijl we op zoek zijn naar verdere groeimogelijkheden. We weten zeker dat het leiderschap en de expertise van Mieke een sleutelrol gaan spelen bij het vestigen van Trustpilot als een universeel symbool van vertrouwen.'

Mieke de Schepper voegt toe: 'Mijn passie is altijd geweest om de behoeften van klanten te vertalen naar een organisatie. Ik geloof dat er een enorme kans is voor Trustpilot om bedrijven de tools en kennis te bieden waarmee ze hun klanten beter kunnen begrijpen en waarmee ze het vertrouwen winnen dat nodig is om succesvol te zijn. Ik ben erg blij en heb enorm veel zin om bij Trustpilot te gaan werken en om de ambitieuze plannen van het bedrijf in daden om te zetten.'

Trustpilot opent nieuw Amsterdams kantoor

De benoeming van De Schepper valt samen met de opening van een nieuw kantoor van Trustpilot in Amsterdam. Dit kantoor biedt uitzicht over de Leidsestraat in Amsterdam en vormt de nieuwe werkplek van onder meer De Schepper. De kersverse CCO werkte en woonde eerder in Azië, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europa.

Lees verder: Trustpilot heeft in 2021 meer nepreviews verwijderd en bedrijven gewaarschuwd

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie