Vertigo 6 stelt nieuwe managing director en creative director aan

Daar houdt de stoelendans niet op: het bureau heeft bijvoorbeeld ook een group commercial director aangesteld.

Vertigo 6 ondergaat een stoelendans
Afbeelding: Vertigo 6

Bureaus Vertigo 6 en Vortex Agency ondergaan een personele stoelendans in het managementteam. 

Sebastiaan Hoogendoorn treedt aan als managing director van beide bureaus, die onderdeel uitmaken van de bureaugroep Happy Horizon. Hij neemt ook plaats in het managementteam van Happy Horizon, hub Arnhem.

De vorige managing director, Mike Hendrixen, verruilt de baan om client service director te worden van de volledige hub die Happy Horizon in Arnhem heeft. Hendrixen over zijn stap: 'Ik kan me in mijn nieuwe rol weer bezighouden met inhoudelijke klantvragen, pitches, innovatie én met de expansie naar andere Europese landen.' Ook Hendrixen neemt plaats in het lokale managementteam van Happy Horizon.

Nieuwe creative director

Vertigo 6 en Vortex Agency hebben sinds 1 april ook een nieuwe creative director. Jaap Stolk komt over van Universal Music, waar hij senior visual creative was. 

Dan Bart Kampschreur, oprichter van Vortex Agency. Hij is benoemd tot group commercial director binnen de Happy Horizon-groep en gaat zich in die rol richten op het ontwikkelen en implementeren van commerciële strategieën voor de hele groep. 

Tot slot neemt Vortex Agency een nieuwe junior AV specialist (Arthur Vuijk) en marketing & pr executive (Nicky Maatman) aan.

In de woorden van Wouter van den Berg, hub manager Happy Horizon Arnhem: 'Behoorlijk wat wijzigingen voor deze labels binnen hub Arnhem, maar dit geeft ook aan waar we staan in onze volwassenheid. Onze hub wordt langzaam maar zeker gevormd en daar hoort ook het aantrekken en doorschuiven van sterk talent bij. En uiteraard met behoud van oprichters Mike en Bart binnen de groep.'

Happy Horizon is een bureaugroep die vorig jaar verschillende bureaus, waaronder GX, overnam om door te groeien in expertise en klanten. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie