Premium

Victor Knaap (MediaMonks) in Top 10 Adformatie Person of the Year

In aanloop naar Koffiedik Kijken maakt Adformatie de top 10 van Person of the Year 2020 bekend, dé smaakmakers van het afgelopen jaar.

Victor Knaap

Donderdag 28 januari wordt tijdens Koffiedik Kijken bekend wie Adformatie Person of the Year 2020 is. Vorig jaar won Conny Braams, cdmo van Unilever wereldwijd, en in 2018 Victor Knaap van MediaMonks en S4 Capital Group.

Naast de Person of the Year, oftewel de Nummer 1 in het vak, rolde uit de verkiezing – een rondvraag per mail onder 250 vakgenoten en een online enquête onder Adformatie-lezers - een Top 9 van de andere movers en shakers die in 2020 het verschil maakten.

Op Adformatie.nl maken we tot Koffidik Kijken elke dag één of meer personen uit die Top 9 bekend. Eerder onthulden we al de namen van Colette Cloosterman-Van Eerd van Jumbo, Rogier IJzermans van Ace, Jelani Isaacs van New Amsterdam, Marion Koopman van Greenhouse en professor Kees Klomp.

Advertentie
advertisement

Vandaag wordt er een nieuwe naam aan dat rijtje toegevoegd: Victor Knaap: directeur van MediaMonks én zoals eerder gezegd voormalig winnaar van deze verkiezing. Wat zeggen vakgenoten over Knaap? Een paar quotes op een rij.

‘Heeft zich hard gemaakt voor een betere digitalisering van de Nederlandse overheid, onder meer rond de corona-app.’

‘Doet tig overnames, wint awards, wint gigaklanten zoals BMW en Mondelez International en is het klankbord voor de digitale overheid.’

‘Maakt werkelijkheid van zijn droom om het grootste digitale productiebedrijf ter wereld te worden.'

‘Zet Nederland internationaal ijzersterk neer met MediaMonks en S4, en spant zich in eigen land in voor het Digitaal Deltaplan. Hulde!’

Een vakgenoot merkt op dat MediaMonks als een van de weinige grote spelers in Nederland geen NOW-coronasubsidie heeft aangevraagd. Daarnaast is er lof voor Knaaps collega Wesley ter Haar, ‘de andere helft’ achter het succes van MediaMonks.

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie