Vrolijk dansfilmpje moet veilig samenwerken bij McDonald’s stimuleren

‘Zet neer, stap weg, pak óóóver’, ook bij McDonald’s moet 1,5 meter afstand gehouden worden.

McDo-dansje
McDonald's

Een een-tweetje tussen rapper Jac Forty en medewerkers van McDonald’s heeft geleid tot een rap en een videoclip die bedoeld is om McDo-medewerkers te helpen om veilig samen te werken in de restaurants. McDonald’s restaurants in Nederland zijn uitsluitend geopend om contactloos te bestellen, via de McDrive.

Het principe van ‘zet neer, stap weg en pak over’, dat sinds medio maart wordt toegepast in alle McDonald’s restaurants, moet er in ‘rhythm and poetry’ voor zorgen dat de grote aanpassingen die van medewerkers gevraagd worden, makkelijker beklijven.

Advertentie
advertisement
Veilig werken doen we samen en met plezier.

Proeflocatie uit eten bij McDonald’s

McDonald’s heeft meer nieuws, de fastfoodketen heeft in Arnhem (filiaal Gelredome) een prototype restaurant ingericht. McDonald’s: ‘In deze voorbeeldsituatie tonen wij hoe zittende horeca in de anderhalvemetereconomie eruit zou kunnen zien.’

McDonald’s zegt het prototype restaurant samen met zijn franchisenemers én restaurantvakgenoten verder te willen verkennen om een opstart van alle zittende horeca mogelijk te maken. Met de herinrichting van het restaurant in Arnhem -  let wel, het betreft slechts nog een demonstratie - heeft McDonald’s de hele klantreis in het restaurant aangepast. ‘Functionele communicatie en aanwijzingen zijn “fun” gemaakt’, zegt McDonald’s.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie