Heineken lanceert Heineken Silver

Naast Heineken Original en 0.0 nu ook Heineken Silver op de markt.

Heineken Silver
Heineken

Heineken introduceert een derde smaak, naast zijn originele bier en de 0.0-versie: Heineken Silver. Het wordt met dezelfde ingrediënten als Heineken Original  gemaakt, maar heeft  een minder bittere smaak en een alcoholpercentage van 4%. Ook wordt het Silver-bier tijdens het brouwen gelagerd op een lagere tempratuur van -1° celsius.

Met de lancering zegt Heineken de consumentengroep van twintigers aan te spreken die volgens hun op zoek zijn naar ‘toegankelijk bier’, aldus Els Dijkhuizen, marketingdirecteur Heineken.

Naast de karakteristiekste groene kleur van Heineken Original en het herkenbare blauw van Heineken 0.0 krijgt de Heinken Silver een turquoise uiterlijk, stelt ze. 'Het bijbehorende glas is onderscheidend en heeft een volledig nieuwe vorm en design. Ook de campagne die binnenkort start is opvallend anders dan wat we eerder hebben gedaan.'
 

Toegankelijk bier

Heineken Silver wordt verkocht in een recyclebare verpakking en wordt, net als de originele en de 0.0-versie, volledig gebrouwen met groene energie.

Het nieuwe biertje  is vanaf 7 maart verkrijgbaar bij Jumbo en volgende week bij Albert Heijn. Ook gaat Heineken Silver onder andere een samenwerking aan met Sensation in de Johan Cruijff ArenA.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie