Het is weer sparen voor korting op de Efteling bij Albert Heijn

Albert Heijn breidt de spaaractie uit naar korting op tegoed voor eten en drinken bij de Efteling.

Sparen!

De samenwerking tussen Albert Heijn en de Efteling die way back gaat (zie bijvoorbeeld commercial onderaan), krijgt weer een vervolg. Dit (vroege) voorjaar (12 februari t/m 3 maart), komt de supermarkt namelijk met een spaaractie voor korting op Efteling-kaartjes. Zie de commercial:

Spaar voor de hoogste korting op een dagje Efteling in de AH app.

Volle spaarkaart (in de app)

Klanten van Albert Heijn kunnen sparen voor 13,50 euro korting op Efteling-tickets, maar ook tot 13,50 euro korting op tegoed voor eten en drinken. Om die korting van 13,50 euro te scoren, dient er minimaal voor 20 euro aan boodschappen gedaan te worden bij Albert Heijn. Bij iedere 5 euro aan boodschappen ontvangen boodschappers namelijk 1 digitaal zegel (in de spaar-app), en met 4 zegels hebben ze een volle spaarkaart die recht geeft op genoemde korting.

Laagdrempeliger

Afgelopen jaar was het al mogelijk om bij Albert Heijn een Efteling-tegoed van 100 euro te kopen, je kreeg dan met je volle spaarkaart 113,50 aan tegoed. Dit jaar wil Albert Heijn de tegoeden voor eten en drinken tegoeden laagdrempeliger maken. ‘Met een halve spaarkaart kan je ook een tegoed van 50 euro kopen, je ontvangt dan een tegoed van 56,75 euro om te besteden.’ Daarnaast kan gespaard worden voor theatershow Caro, de Efteling-show (‘vol dans, zang en acrobatiek’), waarvoor een regulier ticket 26,50 euro kost.

Voor de gelegenheid heeft Albert Heijn ook een nieuw verspakket toegevoegd aan het assortiment: tomatensoep met witte stippen.

De actie samengevat

  • Sparen kan van maandag 12 februari t/m zondag 3 maart in de AH app.

  • Bij iedere €5 ontvang je 1 zegel en met 4 zegels heb je een volle spaarkaart.

  • Een volle spaarkaart kun je inleveren voor tot €13.50 korting op Efteling-tickets, eten en drinken en voor €13.50 korting op theatershow CARO

  • Verzilveren kan t/m zondag 2 juni 2024.

  • Verzilverde vouchers zijn geldig t/m 10 november.

Een van de vele Albert-Efteling-samenwerkingen uit het verleden

Efteling - AH commercial (2009)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie