La Place start proef met afhaaleten

Op drie locaties zijn vanaf nu ‘La Place klassiekers’ als focaccia met tonijnsalade af te halen.

Afgehaald
La Place

La Place past zich aan de crisis aan door zich te richten op afhalen. Op drie locaties, ‘s-Hertogenbosch, Enspijk en Zwolle, kunnen klanten vanaf nu ter plekke bereide hardlopers als aardbeien-smoothies, sandwiches, waaronder de focaccia met tonijnsalade, soep, salades en muffins afhalen. Als het idee aanslaat, wordt ‘take-away’ uitgerold naar andere locaties.

Afhalen op zich is niet nieuw voor La Place op locaties op treinstations en binnensteden was dit al ‘business as usual’. Chris Meijers, directeur bij La Place: ‘Nu de horeca voorlopig gesloten blijven, hebben we besloten La Place Take Away ook op een aantal andere locaties te introduceren.’

Advertentie
advertisement
'De' focaccia
'De' focaccia La Place

Hygiënemaatregelen

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Er mag een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en alle bezoekers en medewerkers dienen minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat alles goed en soepel verloopt. De looproute op de drie locaties is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie