Campagne van de dag: de Poopy Cat Dolls

TBWA en Wefilm lanceren wegwerpkattenbak de Poopy Cat met een videoclip van de Poopy Cat Dolls. Wefilm heeft nog meer nieuws, ze breiden uit met twee regisseurs: Hugo Keijzer en Jona Honer.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De  is een biologisch afbreekbare wegwerpkattenbak, bedacht door Thomas Vles. De videoclip ‘Do you want my purr purr?’ heeft een glasheldere boodschap namens de kattendiva’s aan hun baasjes: ‘Als je wilt dat ik spin, kun je maar beter een Poopy Cat bestellen.’

Bekijk ook de .

Transfernieuws
Daarnaast haalde Wefilm twee nieuwe regisseurs binnen. De productiemaatschappij heeft een uiterst succesvol jaar achter de rug met het winnen van de ADCN Grand Prix (met Woedend! voor het ) en een Grand Prix in Cannes (met Ogilvy voor Dela) – en wil groeien.

, die hiervoor bij Cake Film zat, begon zijn carrière als cameraman voor MTV waar hij de kans kreeg om videoclips te regisseren voor internationale artiesten. Later regisseerde hij commercials voor merken als FrieslandCampina (The story of Milk), ING, Converse en Footlocker.

Jona Honer studeerde dit jaar af aan de Filmacademie met zijn eindexamenfilm . Deze won de VPRO Documentaire Prijs, de Vers XLS Award en de Tuschinski Award voor beste eindexamenfilm op het Nederlands Filmfestival. Zijn eerste werk als Wefilm-regisseur voor  over identiteitsdiefstal werd een halve dag na lancering opgepikt door het NOS Journaal. 

Eergisteren kondigde het kabinet aan te willen ondernemen tegen bedrijven als twitter, Facebook en Google.

Credits Do you want my purr purr?
Bureau: TBWA
Productiemaatschappij: Wefilm
Creatie: René van der Hoofd, Jasper Roks, Dieuwer Bulthuis, Chris Sant (TBWA), Lennart Verstegen (Wefilm)
Account: Danielle Jonk
Regie: Lennart Verstegen
Producer: Tobias Wilbrink, Anouk Knapen
Muziek en tekst: Siem Schellevis, Geert van Gaalen (Studio de Keuken), René van der Hoofd
Editor: Ruben van der Hammen

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie