Uncu alweer weg bij Fox

Özlen Uncu, die per juli begon bij Fox International Channels Benelux als commercieel directeur, heeft het bedrijf alweer verlaten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Özlen Uncu is weg per 1 november jl.

Fox bevestigt het vertrek van Uncu. Over de reden van het scheiden der wegen zegt de woordvoerder: ‘Özlen is inderdaad niet meer werkzaam bij ons, er was geen klik. We hebben besloten in goed overleg om ieder ons eigen weg te gaan.’

Uncu wil geen reactie geven.

Een bron zegt dat Uncu niet is betrokken bij de deelname van Fox Internationale Channels Benelux in BrandDeli, het net opgerichte verkoophuis van Discovery en Viacom. Fox sloot zich in november aan bij BrandDeli. Het uitbesteden van sales betekent dat de rol van commercieel directeur een andere invulling krijgt. (De voormalig commercieel directeuren van Discovery en Fox hebben een positie binnen BrandDeli).

Volgens de woordvoerder van Fox International Channels Benelux staat het vertrek van Özlen geheel los van BrandDeli.

Susan van Geenen heeft de rol van Uncu bij Fox overgenomen. Zij kwam in juni van SBS om bij Fox de functie van director brand and commercial partnerships te vervullen.

In april zei Raymond van der Vliet, managing director van Fox International Channels Benelux nog dat hij verwachtte dat de advertentieverkoop voor de zenders van Fox met de komst van Uncu naar een hoger plan kunnen worden getild.
Voordat Uncu naar Fox ging was hij 7,5 jaar werkzaam als head of trading bij Aegis Media, daarvoor werkte hij als Inkoop Manager bij Kobalt Media (2000-2006).

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie