Must do: Gamen op witte doek

Gamen in een bioscoopzaal. Bij Pathé Arnhem kan het.

Vermoedelijk de droom van veel game-liefhebbers: gamen in een bioscoopzaal.

Pathé biedt naar eigen zeggen het ideale game-uitje voor de zomervakantie aan: Pathé Privé Play. Daarmee kunnen gameliefhebbers tussen 11 augustus en 6 september met maximaal zestien personen hun favoriete games te spelen in een heuse bioscoopzaal.

Advertentie
advertisement

In eerste instantie kunnen game-fanaten alleen terecht bij Pathé Arnhem, maar als blijkt dat de pilot succesvol is, zal de bioscoopketen de gamesessies ook in andere filialen organiseren.

Volgens Casper Krijgsman, manager bij Pathé Arnhem, heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat er meer mensen gamen dan ooit. 'Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd ook aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer.'

Krijgsman zegt de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. 'We zorgen er met onze maatregelen voor dat er geen enkel moment een onveilig gevoel kan ontstaan, binnen of buiten de zaal.'

Gamers zijn welkom vanaf 11 augustus. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen als ze willen reserveren. Kosten: 180 euro voor maximaal zestien spelers. Dagelijks tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Lees ook: Nederlanders in quarantaine krijgen gratis films van Pathé

Lees ook: Pathé heeft een hitteplan

Advertentie