Zeeman volgt Louis Vuitton en lanceert tassenlijn voor fashionista's 

Ook Zeeman-gele vegan portemonnee met met logo toegevoegd aan mode assortiment.

Zeeman Tas
Zeeman

Zeeman manoeuvreert zich opnieuw tussen de haute couturemerken zoals Louis Vuitton en Gucci. Dit keer met een nieuwe designertas voor de fashionista’s. Na eerder al een trouwjurk, slippers, boxers en designer T-shirts onder de merknaam van de textielsuper op de markt te hebben gebracht is daar nu de Zeeman tas. De look van de fashionista’s is volgens Zeeman compleet te maken met de ook nieuw op de markt gebrachte vegan Zeeman portemonnee en pashouder. 

Volgens de textielsuper is de tas op drie manieren te dragen en biedt het ruimte aan de voornaamste zaken die de vrouw bij zich heeft. Opmerkelijk is dat specifiek wordt beschreven dat het damesartikelen betreft terwijl de kledingdiscounter eerder een unisexlijn op de markt bracht.

Lees ookKledingdiscounter introduceert nieuwe unisexlijn #BasicZ voor mannen én vrouwen.

Zeeman tas
Zeeman tas zeeman
Zeeman tas Zwart
Zeeman tas Zwart Zeeman

'PETA-Approved Vegan

De tas en portemonnee zijn volgens Zeeman gemaakt van vegan kunstleer en worden geleverd met een echtheidscertificaat. Op de website van de dicountketen is te lezen dat zowel de tas als portemonee beschikbaar zijn in de kleuren geel en zwart. Verder is te zien dat het logo, een gouden Z, bij alle varianten pontificaal zichtbaar is. 

Naast de tas en de portemonnee brengt de winkelketen een kaarthouder op de markt. De textielketen laat op haar website weten dat de houder te bestellen is in het zwart en in het Zeeman-geel. De portemonnees en de pashouders hebben volgens Zeeman het kwaliteitskeurmerk 'PETA-Approved Vegan'. In tegenstelling tot de prijzen die betaald worden voor tassen van Prada of Louis Vuitton valt op dat de tassen van de textieldiscounter binnen een prijscategorie vallen die in lijn is met een vroegere slogan: 'Zeeman kleedt je voor een beetje.'

Kaarthouder Zeeman
Kaarthouder Zeeman Zeeman
Zeeman portemonnee
Zeeman portemonnee Zeeman

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie