Met de Microsoft Copilot-app gebruik je GPT-4 en Dall-E-3 gratis op je smartphone

De app kwam onlangs beschikbaar voor Android en is er nu ook voor iOS.

De Microsoft Copilot-app
Afbeelding: Microsoft

Microsoft heeft zijn Copilot-app beschikbaar gesteld op iOS. De app was onlangs al uitgebracht voor Android-apparaten. Met de gratis Copilot-app kun je vragen stellen aan een digitale assistent die gebruikmaakt van artificiële intelligentie (AI), gebaseerd op de nieuwste modellen van OpenAI. Dat zijn GPT-4 (voor tekst) en Dall-E 3 (voor beeld). Deze modellen zijn via andere wegen alleen tegen betaling te gebruiken.

Tientjes per maand

Specifiek vereisen GPT-4 en Dall-E 3 een abonnement op ChatGPT Plus of Enterprise, wat je minimaal twintig euro per gebruiker per maand kost. Met de Copilot-app van Microsoft heb je gratis toegang tot de modellen, al kun je ze niet ongelimiteerd commando's (prompts) geven. Het is niet verplicht om in te loggen met een Microsoft-account, maar dit kan wel. Microsoft is een grote investeerder in OpenAI en integreert diens modellen al langer in eigen software als de Bing-zoekmachine en Office 365-programma's. De Copilot-assistent is ook al langer via het web op de computer te gebruiken. 

Met de app heb je ook op je smartphone toegang tot de digitale assistent, die je onder meer vragen kunt stellen, afbeeldingen laat genereren op basis van tekstuele input en kortere teksten laat schrijven voor werk- of privégebruik. 

Lees ook: Deze 10 artikelen over artificiële intelligentie (AI) vatten 2023 samen

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie