Startup verdubbelaar helpt digitale Robin Hoods

Ondernemers die in deze crisistijd met een briljant idee rondlopen, worden een handje geholpen.

Startup Verdubbelaar

Startup-developers Peakfijn en Born05 Ventures hebben de handen (figuurlijk) ineen geslagen en komen met ‘de startup verdubbelaar'. Doel is een helpende hand bieden aan ondernemers die in deze crisistijd met een briljant (digitaal) idee rondlopen dat de samenleving kan helpen, maar dat ze zelf niet van de grond krijgen. 

Advertentie
advertisement

'In tijden van crisis ontstaan de beste ideeën'

'Dit is speciaal voor entrepreneurs die rondlopen met dat ene idee en onze digitale expertise goed kunnen gebruiken', zegt Jurriaan Duivenvoorden, commercieel directeur Born05 Ventures, dat startups en corporate ventures de expertise van digital-professionals aanbiedt.

Willem Guensberg, co-founder Peakfijn: 'Met onze digitale skillset en slagkracht kunnen we entrepreneurs helpen en ondersteunen in tijden van crisis. Dit is het moment om in actie te komen.'

Peakfijn en Born05 verdubbelen de inbreng van ondernemers om zo innovaties te versnellen en hun ideeën zo snel mogelijk lanceren. In tijden van crisis ontstaan juist de beste ideeën en innovaties, zeggen beide developers. 'Daarnaast zijn digitale producten en services, online communiceren en verbindende innovaties nu belangrijker dan ooit', klinkt het.

Heb je een briljant idee? Insturen kan hier!

Lees al onze artikelen die te maken hebben met het coronavrius in ons dossier.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie