Meet-Up tijdens quarantaine wordt 'Hi! stay connected'

Nieuwe virtuele ontmoetingsplaats moet creatieven in quarantaine ondersteunen

'Hi! stay connected'
Czar

Hi! Stay Connected is gelanceerd, dit moet de nieuwe virtuele ontmoetingsplaats worden en het is onderdeel van de digitale community ‘Stay – Connected’ van Czar. Iedereen weet dat eenzame opsluiting geen stimulerend effect heeft op de creativiteit. Daarom is deze nieuwe meet up place in het virtuele leven geroepen. Zo wil bureau Czar creatieven van over de hele wereld steunen en creativiteit onderling delen door elkaar te stimuleren in deze tijd waarin veel mensen in quarantaine zitten.

De digitale bijeenkomst

Volgens Czar is de virtuele meet up place een nieuwe digitale manier om een groot aantal creatieven van over de hele wereld met elkaar in verbinding te brengen. Hi! Stay Connected is toegankelijk voor iedereen, van designers tot copywriters, van creatief directeuren tot filmmakers.

Het concept is eenvoudig volgens Czar: ‘Blijf thuis, stay safe, breid je netwerk uit en bouw aan je carrière tijdens het nieuwe ‘normaal’. Deze periode eist zijn tol van de freelance- en creatieve gemeenschap, daarom willen we deze gemeenschap de mogelijkheid bieden om toch positief en productief te blijven.’

Volgens Czar Amsterdam is het om te inspireren en tegelijkertijd door een diversiteit aan mensen vanuit alle hoeken van de wereld geïnspireerd te worden. De digitale bijeenkomst is woensdag 15 april en om deel te nemen kan per email contact opgenomen worden met bureau Czar - info@czar.nl. 

Lees meer over de gevolgen  en verschillende campagnes ten tijde van de coronapandemie in het coronadossier van Adformatie.

Volg ons liveblog en lees wat de impact van de coronacrisis is op jouw vakgebied

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
kate smith
hallo bedankt voor de gedetailleerde informatie. waardeer het. zal zeker lid worden van de 'stay connected' . community.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie