Premium

Een blik in de toekomst vanuit China: ‘De nieuwe realiteit is anders dan we verwachtten’

NIEUW | Adformatie Connects International #5| Dennis Potgraven [Havas], Shanghai Greater China.

Dennis Potgraven [Havas Group] - Shanghai, Greater China

In de nieuwe rubriek, Adformatie Connects International, geeft het mondiale correspondentennetwerk van Adformatie een unieke blik op de impact van het coronavirus op de internationale markten.

Toonaangevende professionals vertellen hoe de marketing- communicatiemarkt zich ontwikkelt in het land waar zij werkzaam zijn, van Los Angeles tot Dubai en van Londen tot Shanghai. 

In aflevering 5: Dennis Potgraven, Chief Strategy Officer bij Havas Group in Greater China.

In China loopt men voor op de gevolgen van de coronapandemie. Potgraven vertelt als een ware Nostradamus hoe het er in China op dit moment voorstaat. Het land is uit lockdown en opgestart. Hij vertelt hoe de creatieve- en media sector ervoor staan en hoe de consumenten omgaan met de veranderingen.

Content, ecommerce en consumentengedrag

Potgraven geeft voor Nederland een kijkje in de toekomst. Verklaart de learnings die zij daar al hebben geleerd en waar zowel het Nederlandse bedrijfsleven als de consumenten nog voor komen te staan. Hij vertelt over de paradox van snelheid enerzijds en stap voor stap actie ondernemen, in verband met een angst die nog steeds regeert, anderzijds. De creatieve sector doet het goed in China, volgens hem, terwijl de media het heel erg zwaar krijgt. 

Potgraven geeft ons een inzicht in de aankomende, groeiende importantie van content, persoonlijke verzorging, veiligheid en de verwachting dat mensen op persoonlijk vlak meer willen genieten. De aankomende realiteit gaat anders zijn. 

Bekijk zijn verslag vanuit Shanghai.

Adformatie Connects International #5| Dennis Potgraven, Havas, Shanghai Greater China

In de volgende Adformatie Connects International

Aankomende maandag de zesde aflevering van Connects International. Daarin, vanuit Istanboel, Peren Ozturan [Özyeğin University].

Bekijk ook: aflevering 1 met Olivier Koelemij [MediaMonks]. Hij doet verslag vanuit Los Angeles.

Bekijk ook: aflevering 2  met Annelies Valk van [Vodafone]. Zij doet verslag vanuit Londen.

Bekijk ook: aflevering 3  met Stacey Rookhuizen van [Bombilate]. Zij doet verslag vanuit New York.

Bekijk ook: aflevering 4  met Angela van der Kooye van [CCPR]. Zij doet verslag vanuit Paramaribo.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie