Banennetwerk betaalt werkende leden

Werkzoekenden in Noord-Nederland kunnen gebruikmaken van WorkForce Holland, een netwerk dat professionals met en zonder baan met elkaar in contact brengt. Werkende leden van het netwerk krijgen een vergoeding om deel te nemen aan netwerkgesprekken. Volgens de initiatiefnemer leidt deze aanpak snel tot banen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

WorkForce Holland is naar eigen zeggen een netwerk van bereidwillige werkende mensen uit allerlei sectoren. In dit netwerk vinden werkzoekenden op basis van regio, functie, branche en opleidingsniveau nieuwe contacten. De volgende stap is volgens oprichter Eric Datama het benaderen van een gesprekspartner voor een 'baanwervend netwerkgesprek'.

Voor netwerkcontacten is het financieel aantrekkelijk om deel uit te maken van WorkForce Holland. Zij ontvangen per netwerkgesprek 50 euro. Dit bedrag kan ook rechtstreeks geschonken worden aan een goed doel.

Werrkzoekenden moeten beschikken over een betaalde 'Netwerk-tegoedkaart'. Volgens Datema is dat een gewild item aan het worden onder HR- en Mobiliteitsafdelingen van bedrijven, maar ook bij gemeenten en het UWV.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie