De best bekeken Youtube-films van 2013

Nederlanders kijken op Youtube het liefste naar muziekvideo’s en speciale optredens in talentenprogramma’s. Verder blijven het Koningshuis, dierenvideo’s over dieren en kinderprogramma’s populair.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

YouTube maakt de best bekeken video&;s van 2013 bekend. De muziekvideo’s van Robin Thicke, PSY en Stromae werden dit jaar het meest bekeken door Nederlandse YouTube-kijkers.

De Nederlandse Maaike Ouboter van het VARA-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ noteert de hoogste score als muziekvideo’s niet worden meegerekend. Centraal Beheer komt ook terug in deze lijst, met de video waarin Anouk iets te hard doorfeest, een dag voor het Eurovisie Songfestival.


De best bekeken YouTube community video’s in 2013 in Nederland (dus zonder muziekvideo’s en advertising) zijn:

1- 
2-
3-
4-
5-
6- ;s Got Talent 2013 - Amira Willighagen (9)
7-
8 -;s Got Talent
9-
10-

Youtube bekeek ook de statistieken. Maandelijks wordt er  meer dan 7 miljard uur video bekeken op YouTube. Tachtig procent van alle views komt van buiten de Verenigde Staten.

De inkomsten voor partners stegen met zestig procent het afgelopen jaar, waardoor duizenden partners een omzet van meer dan een miljoen dollar behalen met hun video’s.

De YouTube-kanalen die in 2013 de meeste Nederlandse abonnees hebben gekregen zijn: 

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8- E
9-
10-

Evian en Volvo
De video die in 2013 wereldwijd het meest trending is geworden, haalde in totaal 265 miljoen views dit jaar. De Noren van Ylvis met hun vossengeluiden zijn in Nederland nog niet zo bekend, maar wereldwijd voeren ze het klassement aan.

Daarnaast werd alles wat Miley Cyrus deed druk bekeken, beluisterd en becommentarieerd. Evian is de hoogste adverteerder in deze lijst, gevolgd door Volvo Trucks met hun video waarin Jean-Claude van Damme een &;epic split&; maakt tussen 2 trucks/

 

Wereldwijd ziet het lijstje er als volgt uit:

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie