2C en Clear Channel Nederland nemen buitenreclamevlakken over van Hillenaar

Het gaat in totaal om 1.200 buitenreclamevakken verdeeld over veertig gemeenten.

2C heeft 1.200 buitenreclamevakken overgenomen van  Hillenaar Outdoor. Deze zijn verdeeld over ruim veertig gemeentes verspreid door Nederland. Clear Channel Nederland neemt de exploitatie van deze vakken voor haar rekening.

Clear Channel Nederland werkt nauw samen met 2C. Hierbij onderhoudt 2C het contact met de gemeenten en exploiteert Clear Channel het bij 2C in onderhoud zijnde stadsmeubilair aan lokale, nationale en internationale adverteerders.

Advertentie
advertisement

Hillenaar Outdoor eigenaar Jeroen Hillenaar liet dinsdag weten dat zijn bedrijf zich volledig op de exploitatie gaat richten van digitale masten en het abri-netwerk te willen verkopen.

Wierish Debipersad, commercial director bij Clear Channel Nederland: 'Met de toevoeging van deze vakken aan ons netwerk realiseren we een verdubbeling van bereik in de regio’s Rotterdam, Delft en Groningen. Het aantal contacten in dezelfde regio’s zien we zelfs méér dan verdubbelen. Deze uitbreiding valt samen met de recente winst van Leiden, Gouda en Capelle aan den IJssel.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie