ADCN, MWG en VEA hokken samen op Westergas

De drie brancheorganisaties willen beter samenwerken en de verschillende media- en communicatie-disciplines meer verbinden.

MWG

De drie verenigingen behouden hun eigen identiteit, teams, en programma’s maar gaan de event- en kantoorruimte samen delen op Westergas, het cultuurpark in het Westerpark in Amsterdam. Doel is om beter samen te werken en verbinding te leggen tussen verschillende disciplines binnen communicatie- en media-sectoren.

De aanleiding voor het samenhokken was de ambitie om dichter op elkaar te zitten en de klik tussen de drie partijen. De verwachting is dat de samenwerking in de komende periode gaat leiden tot concrete gezamenlijke activiteiten, waar ook andere organisaties zich aan bij kunnen sluiten.

Westergas biedt naast veel creatieve energie ook verschillende locaties voor evenementen en, onder leiding van de nieuwe eigenaar Duncan Stutterheim, nog meer focus op samenwerking tussen organisaties en platformen in de creatieve en media industrie. De club heeft een open en creatief karakter - de leden, besturen en partners van ADCN, MWG en VEA kunnen er het hele jaar door events houden, zoals trainingen, talks, workshops en borrels.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Talmon Kochheim
Vandaag eerste dag en het bevalt meteen goed. Het is hier alleen nog niet zo netjes als op de foto, maar daar wordt hard aan gewerkt. Kom vooral langs!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Martijn de Beijer
Mooie nieuwe plek met eigen ruimtes voor events en borrels, gefeliciteerd met deze upgrade!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie