Bakkie Media met... Barbara Barend

Barbara Barend vertelt in de podcast Bakkie Media over de verkoop van Helden Magazine aan Roularta en de lancering van Hera United.

Barbara Barend & Marieke Visser - HERA United
Marieke Visser & Barbara Barend starten vrouwnvoetbalclub Hera United

Bakkie met.. Barbara Barend

Deze maand in Bakkie media een speciale gast aan tafel: Barbara Barend, ondernemer, sportvrouw en onlangs ook clubeigenaar geworden met de lancering van 'female only' voetbalclub Hera United. Hoe zorgde voetbalclub Angel City van onder andere Nathalie Portman en Serena Williams voor de inspiratie? Wat besprak Barbara met Louis van Gaal en Edwin van der Sar?

In 2024 verkocht Barbara, Helden aan uitgeverij Roularta en we blikken met haar terug op de mooiste momenten van de afgelopen jaren. Hoe komt het dat Barbara vloeiend Spaans praat en wat hebben zij, Daniel en Luis Suarez met elkaar te maken? Waarom denken we bij Ajax altijd eerst aan de prestaties van het mannenelftal en vergeten we het succes van het vrouwenteam?

Er komen ook serieuze onderwerpen als grensoverschrijdend gedrag in de topsport aan bod en Barbara deelt haar ervaringen en geeft haar mening over hoe het anders zou kunnen.

Last but not least komt er een documentaire aan over Hera en zitten de mannen van Bakkie Media er nu wel of niet in?

Dat en meer in de deze extra lange aflevering van Bakkie Media met.. Luisteren dus! Kies hier jouw favoriete podcastplatform om de aflevering te beluisteren:

Apple podcast

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie