Bakkie Media S2E15: Bikinifit gecanceld?

Ben jij al bikinifit of zwembroekproof? Moeten we allemaal als fitboys en -girls door het leven gaan, of is elk lichaam mooi op zijn manier?

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15-20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

Ben jij al bikinifit of zwembroekproof? Moeten we allemaal als fitboys en -girls door het leven gaan, of is elk lichaam mooi op zijn of haar manier?

Daniel Kok en Thijs van Dijk vroegen het aan Debby Gerritsen, hoofdredacteur van Viva en expert op het gebied van #bodypositivity. En wat kun je doen om fit en in shape aan de zomervakantie te beginnen? Daarover spraken ze Erica van Vonderen - Hahn van Basic-Fit die haar kijk geeft op een gezonde levensstijl.

Willem-Albert Bol, CEO van Abovo/Maxlead legt uit welke rol merken eigenlijk moeten spelen in deze tijd van fitness en health.

Verder cowboyboots nieuwste trend onder influencers, verkleurende zwembroeken en bikini's van Sea’Sons en waarom zijn ze fan van Temptation Island & 'Too hot to handle'.

De aflevering vind je hier

Advertentie