Bakkie Media: Sharenting & TikTokTourette

Vandaag bespreken we de rol van ouders en kinderen in marketing, op social media en in commercials. En wat is 'sharenting'?

Sharenting gevaarlijke trend op social media

We praten in deze aflevering over ouderschap. We bespreken de rol van ouders in films, series, social media en in commercials van merken als Ikea en Becel. En wat voor dier ben jij als ouder eigenlijk? Ben je meer een dolfijn of een schildpad? En wat is eigenlijk 'Sharenting' en waarom is dit een zorgwekkende trend? En hoe zit het met de nieuwe aandoening 'TikTokTourette? Wordt dit na corona de nieuwe social media pandemie?

Marjolein Moorman (PvdA-wethouder in Amsterdam) geeft haar kijk op de staat van het onderwijs en bespreekt de 'diploma-samenleving' waar we volgens haar in terecht zijn gekomen. Familierecht-advocate Lotte Castelijns van Fam.advocaten geeft tips aan ouders en biedt ons een kijkje in de wereld van echtscheidingen.

Natuurlijk hebben we ook weer de 'Gouden Barista' en 'Koffie Verkeerd' en een verrassende Complot or Not klaar staan. En in deze aflevering ook weer een 'Star Wars Minute' en de rol van de disfunctionele gezinnen in the Galaxy far far away. Leuk ter vergelijking!

Luister de aflevering hier in jouw favoriete podcast-app

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie