Christel van den Hazel (Persgroep) overleden

Zaterdag 2 maart is Christel van den Hazel, directeur business development van de Persgroep, overleden.

Christel van den Hazel (53) was sinds tien jaar werkzaam voor de Persgroep. Zij was medeverantwoordelijk voor de integratie met Wegener en voor de digitale transformatie van de sales-afdeling van de Persgroep. 

CEO Erik Roddenhof heeft haar overlijden in een bericht aan externe relaties bekendgemaakt:

'Tot ons grote verdriet is op zaterdag 2 maart Christel van den Hazel overleden. Christel was een krachtige en stralende persoonlijkheid met wie velen bij de Persgroep en bij onze partners een intense persoonlijke band hebben opgebouwd. Onze gedachten gaan uit naar haar man en zoons.

'Christel heeft de Persgroep zoals die nu is, helpen vormgeven. Ze speelde een hoofdrol bij de integratie van ondernemingen die wij overnamen. En ze gaf leiding aan de belangrijkste ontwikkeling van allemaal: de overgang naar het digitale tijdperk.

Christel deed dit werk met een gedrevenheid en doorzettingsvermogen die je zelden tegenkomt. Ze was altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Daarbij bleef ze aardig en empathisch.  Ze was voor ons een fijne vrouw om mee ten strijde te trekken.

Christel van den Hazel was tot 2009 werkzaam in de ICT. Toen de Persgroep PCM Uitgevers overnam, werd ze Directeur Operations van het nieuwe bedrijf, de Persgroep Nederland. In 2013 kreeg ze de leiding over Sales, de afdeling die advertenties verkoopt. Bij de fusie met Wegener in 2015 was ze doorslaggevend in het bedenken en uitvoeren van onze plannen. Ze werd directeur van de gehele nationale en regionale advertentieverkoop.

In de digitale advertentiemarkt liep de Persgroep achter. Christel leidde het team, vanaf 2016 als hoofd van Digital Sales Development, dat ons bij adverteerders digitaal op de kaart heeft gezet. De achterstand boog ze om in een voorsprong.

Christel heeft haar ziekte gedragen met optimisme en zeldzame kracht. Ze werkte tot het laatst in ons midden door. Werk reikte haar de energie, ideeën en mensen aan die als zuurstof voor haar waren. Christel is 53 jaar oud geworden.

Ze heeft ons veel gegeven. We zullen haar enorm missen', aldus Roddenhof. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie