Clear Channel Nederland wint concessie Almere

Eerder haalde de exploitant al concessies in Leiden en Dordrecht binnen.

Clear Channel Nederland heeft de concessie voor buitenreclame in de gemeente Almere gewonnen. Het gaat om een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van tien jaar.

Begin 2022 wordt naar verwachting begonnen met het plaatsen van zo'n zeshonderd analoge reclamezijdes in abri’s en vrijstaande objecten. Daarnaast honderd digitale schermen.

Eerder haalde Clear Channel al concessies in Leiden en Dordrecht binnen.

Advertentie
advertisement

Commercial director Wierish Debipersad: 'Op dit moment is Almere de achtste stad van Nederland, met de ambitie om binnen vijf jaar uit te groeien tot vijfde stad. Met de winst van Almere voegen we, mede gezien de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en het Gooi, op de juiste plek bereik toe aan ons analoge netwerk en tegelijkertijd vergroten we ons digitale netwerk. Dit is in lijn met onze strategie om onze landelijke spreiding nog verder te optimaliseren en om te investeren in digital out of home.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie