Coen en Sander gaan samen ochtendradio maken op zender JOE

JOE heeft opnieuw dj's weggehaald bij Talpa Network.

De nieuwe FM-zender JOE van DPG Media heeft Coen Swijnenberg en Sander Lantinga binnengehaald. Het duo gaat weer dagelijks samen radio maken in de ochtend. De startdatum wordt later bekendgemaakt. 

Het is na Dennis Ruyer de volgende transfer van dj's van Talpa Network naar de zender die 70s, 80s en 90s hits draait. Ze zijn nu nog actief voor Radio 538 en Radio Veronica, waar recent ook het vertrek van Rob Stenders als radiobaas bekend werd.

Coen en Sander begonnen in 2006 als duo op 3FM met de Coen en Sander Show. Vanaf 2015 waren ze te horen in de middag op Radio 538. Sinds 2022 zijn ze als duo te horen op de vrijdagmiddag en afzonderlijk met soloshows op Radio 538 en Radio Veronica. Bij JOE worden ze weer voor de hele werkweek herenigd, dit keer in de ochtend. 

Beide dj's laten weten dat ze weer gaan doen wat ze het liefst doen: 'Met zijn tweeën een dagelijkse show maken.'

Programmadirecteur JOE Iwan Reuvekamp: 'We vervullen hiermee een hartstochtelijke wens van heel veel radioluisteraars. Tegelijk bouwen we met JOE op vertrouwde namen in de radiowereld.

De radiozender JOE is op 1 september begonnen met uitzenden op een landelijk FM-netwerk dat DPG Media heeft bemachtigd. JOE is daarnaast ook in heel Nederland te ontvangen op DAB+ en online. De zender draait tijdloze en herkenbare hits uit de 70s, 80s en 90s. JOE richt zich op volwassen luisteraars die vol in het leven staan en herinneringen ophalen in de muziek. De radiotak van DPG Media bestaat naast JOE uit de succesvolle radiozender Qmusic. JOE is dertien jaar geleden in België van start gegaan en is uitgegroeid tot een van de best beluisterde zenders van Vlaanderen.

JOE begon na de FM-veiling van afgelopen zomer per 1 september officieel. Directeur radio Robert Bernink sprak over 'voldoende ruimte voor nog een zender met classic hits' naast Radio 10.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie