Rob Stenders stopt als zendermanager Radio Veronica

Audiohuis (Mediahuis) gaat op zoek naar een nieuwe zendermanager. Stenders blijft wel actief voor de zender als radiomaker.

ANP

Rob Stenders stopt als zendermanager van Radio Veronica. Dat bevestigt een woordvoerster van Audiohuis (onderdeel van Mediahuis) aan Adformatie. Stenders heeft 'om gezondheidsredenen' zijn functie neergelegd.

'Het klopt dat Rob Stenders zijn functie als zendermanager van Radio Veronica heeft neergelegd, om gezondheidsredenen. Wij gaan op zoek naar een nieuwe zendermanager.' 

Caroline Brouwer blijft tot die tijd het zendermanagement waarnemen, zegt de woordvoerster. Stenders blijft wel radio maken. 'Hij kijkt ernaar uit om snel weer op de radio te horen te zijn en wij ook.'

Stenders werd in 2021 zendermanager bij Radio Veronica, toen nog onder de vlag van Talpa Network. Dat deed hij samen met Brouwer. In aanloop naar de veiling van de FM-frequenties deze zomer verkocht Talpa Network Radio Veronica aan Mediahuis. Bij de veiling in juli wist de zender een FM-kavel te bemachtigen.

Eerder deze maand werd bekend dat dj Rick van Velthuysen al na korte tijd moest stoppen met zijn ochtendshow op Radio Veronica.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie