Coen & Sander beginnen maandag 6 mei met hun ochtendshow op Joe

Weer dagelijks te horen na de overstap van Talpa Network naar de radiotak van DPG Media.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga beginnen op maandag 6 mei met hun ochtendshow bij Joe. Ze maakten dat woensdagmorgen bekend tijdens een persontbijt.

De afgelopen achttien jaar was het radioduo in de avondspits te horen en binnenkort is dat elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur. Presentatrice Merel Westrik gaat het nieuws lezen in de Coen & Sander Show.

Zendermanager Iwan Reuvekamp: 'Joe staat voor een vertrouwd, herkenbaar, verrassend maar vooral ook volwassen geluid. Dat is precies wat luisteraars van de Coen & Sander Show mogen verwachten. Opstaan met een lach en de dag positief en goed geïnformeerd van start gaan.'

In september werd aangekondigd dat het duo naar de zender van DPG Media zou komen, maar er was nog een concurrentiebeding. Ze waren in dienst van Talpa Network. 

Coen en Sander begonnen in 2006 als duo op 3FM met de Coen en Sander Show. Vanaf 2015 waren ze te horen in de middag op Radio 538. Sinds 2022 zijn ze als duo te horen op de vrijdagmiddag en afzonderlijk met soloshows op Radio 538 en Radio Veronica. Bij Joe worden ze dus weer voor de hele werkweek herenigd.

Beide dj laten weten er naar uit te kijken weer dagelijks samen radio te gaan maken. Sander Lantinga: 'Onze carrière leest als een groot jongensboek waar we een veelbelovend hoofdstuk aan toe mogen voegen.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie