Premium

Directie mediabureau Stroom vertrekt

Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach vormden sinds najaar 2017 de directie.

Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach vertrekken bij mediabureau Stroom waar ze samen de directie voerden. Zwetsloot bevestigt haar vertrek, per 1 juni van dit jaar. Mackenbach is inmiddels weg. Over de reden van vertrek wil Zwetsloot verder niets kwijt. Dat geldt ook voor eigenaar bureaunetwerk Candid.

Woordvoerder Thijs Plug van Future Factor zegt namens Candid: ‘We doen nooit uitspraken over individuen en dus kunnen we hier niets over zeggen.’ 

Over eventuele opvolging is niets bekend.

Advertentie
advertisement

Mackenbach werkte sinds 2005 bij het Rotterdamse mediabureau en was voor zijn directiefunctie hoofd strategie & onderzoek. Yessica Zwetsloot is bijna negen jaar in dienst, eerder als business director. Ze vormden samen sinds oktober 2017 de directie toen oprichters Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom doorstroomden binnen Candid, dat het bureau begin dat jaar had overgenomen.

In januari maakte Candid - dat de laatste jaren diverse bureaus overnam - een rebranding bekend als het ‘platform to perform’ - een concept waarin klanten gebruik kunnen maken van alle specialismen. Er werd ook een kantoor in Rotterdam geopend, waar ook Stroom naartoe verhuisde, samen met  daily dialogues en Havana Harbor.

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie