Dutch Creativity Awards Ceremony terug, Lampen uitgereikt in Het Hem

Na twee jaar houden ADCN en Adformatie op 13 oktober de Dutch Creativity Awards Ceremony in het Hem. Vanaf vandaag zijn de kaarten te koop!

Dutch Creativity Awards Ceremony

ADCN, de club voor creativiteit, en Adformatie houden op 13 oktober de jaarlijkse Dutch Creativity Awards Ceremony in Het HEM in Zaandam. Tijdens de ceremonie worden de Lampen en Spinnen voor de meest creatieve ideeën van het afgelopen jaar uitgereikt in acht verschillende disciplines. Vanaf vandaag zijn kaarten voor het evenement te koop via deze link

 

Alvaro Sotomayor, Bestuurslid Awards bij ADCN en creatief directeur van Wieden+Kennedy Amsterdam: 'We zijn zeer verheugd dat we na 2 jaar weer een Ceremony kunnen organiseren die toegankelijk is voor iedereen. Het HEM vormt een baken voor experiment, een plek waar de wereld van de creatieve makers en denkers van nu getoond wordt en uiteenlopende disciplines samenkomen. Mede daarom zien wij dit als dé plek om de creatiefste prijs van Nederland uit te reiken'. 

 

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met La Bolleur, Addikt, MassiveMusic, Global, Glasnost, Thonik, FROLIC Studio, Media.Monks en andere partners.

Programma

17.00 - 21.00 Drie-gangen diner & drinks bij Restaurant Bois (optioneel)  

17.00 - 21.00 Open bar in de Huiskamer & snacks van Het HEM

17.00 - 21.00 Dutch Creativity Awards Ceremony (verdeeld over 4 tijdsblokken)

21.00 - 24.00 Afterparty

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie