Free Your Mind Festival neemt Dance Valley over

Ondernemer Remko van der Klis wil Dance Valley verjongen.

Dance Valley

De organisatie achter Free Your Mind Festival neemt Dance Valley over, een van de langslopende dancefestivals ter wereld. Ondernemer Remko van der Klis, de man achter het Free Your Mind Festival, mediabureau Reality Outdoor en Flyer2000, wil Dance Valley verjongen. 'Dat geldt zowel voor Dance Valley als Dutch Valley, de line-up én het publiek dat we daarmee aanspreken', zegt Van der Klis. 

Met de combinatie van deze twee festivals en Free Your Mind Festival claimt hij een bereik van 80 procent van de jongeren tussen 18 en 30 jaar in Nederland.

Free Your Mind Festival heeft in korte tijd een snelle groei doorgemaakt. Afgelopen jaar werden driehonderdduizend kaarten verkocht voor het techno-event. Daar moet Dance Valley ook weer naartoe. 'Dance Valley trok in 2002 nog honderdduizend bezoekers. Er ligt een meerjarenplan om het festival weer terug aan de top te brengen.'

Dj Paul Kalkbrenner is zowel exclusief geboekt voor twee keer het Free Your Mind Festival en de mainstage van Dance Valley. Daarnaast komen Alok, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies. Meer namen worden later bekend.

'Door nu zo’n sterke line-up neer te zetten creëren we een podium waar de komende jaren de grote internationale artiesten graag komen spelen. We willen ons onderscheiden met de muziek en het programma, terwijl we het festival voor iedereen betaalbaar houden. Grote festivals zijn de nieuwe kroegen. Tegelijkertijd ga je daar nog steeds heen voor de gezelligheid, dus om een drankje te doen en de drukke werkweek even achter je te laten. Daarom houden we het bewust betaalbaar, met normale prijzen voor een biertje.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie