Gijs Staverman naar Radio 10, Lex Gaarthuis krijgt de ochtendshow

Nieuwe programmering zender Talpa Network.

Lex Gaarthuis en Gijs Staverman

Radio 10 (Talpa Network) komt met een nieuwe ochtend-, middag- en weekendprogrammering. Vanaf 3 juni presenteert Lex Gaarthuis de ochtendshow van 06:00 tot 10:00 uur, samen met sidekick Luuk van den Braak en nieuwslezer Marrit de Vries. Een maand later, op 1 juli, begint Gijs Staverman in de middag van 16:00 tot 19:00 uur. Het programma Somertijd met Rob van Someren verhuist naar de zaterdag- en zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur. 

Gaarthuis is al dj bij Radio 10. Acht jaar geleden had hij al zijn eigen ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’. Hierop volgden de shows ‘Laat Met Lex, ‘De 10 van...’ en de huidige show ‘Is Het Al Weekend?!’. Ook is hij momenteel al de vaste vervanger voor de ochtendshow op Radio 10.  Hij krijgt daar nu een vaste plek na het vertrek van Gerard Ekdom naar Radio Veronica.

Staverman komt van NPO Radio 2. Hij presenteert al ruim 30 jaar verschillende programma’s op de landelijke radio op Veronica, Yorin, Qmusic en nu NPO Radio 2.

 

Dave Minneboo, creatief directeur Radio 10: 'Met deze nieuwe programmering voldoen we nog meer aan de wensen en luisterbehoefte van onze luisteraars. We willen onze luisteraars vermaken, een positieve sfeer creëren en een gevoel van verbondenheid en herkenning bieden met natuurlijk de grootste hits aller tijden en vertrouwde dj’s.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie