Jan-Willem Brüggenwirth naar Talpa Network

Hij wordt er commercial director Talpa eCommerce Solutions.

Talpa heeft opnieuw een bekende naam uit de marcombranche aan zich weten te binden. Jan-Willem Brüggenwirth is per augustus aangesteld als commercial director Talpa eCommerce Solutions. Over de invulling van deze functie is verder nog niets bekend.

Met zijn overstap naar Talpa verlaat Brüggenwirth directmarketingbureau de creatieve directie (dcd).

Bruggenwirth krijgt bij Talpa min of meer ook weer te maken met Radio 538, de zender waar hij tot en met 2013 directeur van was. Daarvoor had hij diverse managementfuncties bij reclamebureaus als Publicis, Ogilvy & Mather en Saatchi & Saatchi.  In 2016 keerde hij terug in de reclamewereld als partner van dcd.

Bekende namen
John de Mol bouwt sinds november vorig jaar aan zijn nieuwe Talpa Network. Hij haalde eerder al Peter de Mönnink (van Sanoma) en Ruud de Langen (Mindshare) naar zijn bedrijf. De Mönnink is directeur Talpa TV en Talpa Media Solutions. De Langen begint dit najaar als chief creative officer.

Daarnaast investeert Talpa ook in bekende tv-namen. Tot nu toe onder meer Voetbal Inside trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, zoon Johnny en Gordon.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie