Jump! sluit zich aan bij TBWA

Jump!, het bureau van Thijs Hagenberg en Ernst-Jan Smids is overgenomen door TBWA Noordwest-Europa.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Jump!, het bureau van Thijs Hagenberg en Ernst-Jan Smids sluit zich aan bij The Integer Group, onderdeel van TBWA\Worldwide. De samenwerking komt tot stand doordat Hagenberg en Smids 80 procent van de aandelen hebben verkocht aan TBWA Noordwest-Europa, aldus Hagenberg. Daar rapporteert Jump! vanaf nu ook aan. Hagenberg en Smids houden 20 procent van de aandelen zelf. Over het overnamebedrag worden geen mededelingen gedaan. Hagenberg en Smids blijven in ieder geval tot januari 2016 aan Jump! verbonden.

In een persbericht laat Jump! weten dat de stap voortkomt uit de behoefte om inhoudelijk verder te groeien in de dienstverlening met name richting de retailaccounts binnen Jump!. De inhoudelijke groei ziet Jump! in een kennisuitwisseling met The Integer Group, specialist in promotional, retail- & shoppermarketing en onderdeel van TBWA\Worldwide.

De visie, benadering en know-how van Integer op het gebied van retailpromoties en shoppermarketing is volgens de oprichters van het bureau interessant voor retailers als bijvoorbeeld Hema, Intratuin, Gall & Gall, BelCompany, ANWB en D-reizen. 'Ook zal de know-how van Integer op het gebied van succesvolle instore promoties van FMCG een sterke aanvulling zijn op de retailexpertise van Jump!.'

Het 3,5 jaar oude bureau heeft momenteel 36 medewerkers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie