KNVB en Talpa Network verlengen samenwerking en vieren 20-jarig jubileum

Radio 538 tot zomer 2025 Official Supporter van de KNVB, vergroting samenwerking via medianetwerk.

De 538 Middagshow gaat Oranje
Radio 538

De KNVB en Talpa Network verlengen hun samenwerking tot de zomer van 2025, waarmee de partijen voor het twintigste jaar op rij gaan samenwerken. Al sinds 2005 is Radio 538, één van de hoofdmerken van Talpa Network, Official Supporter van de KNVB.

Meerdere merken van het medianetwerk van Talpa Network zijn onderdeel van het partnership, waarvan Radio 538 als Official Supporter het meest zichtbaar. De zender is ook in 2024 en 2025 de exclusieve radiopartner van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond.

Naast een nauwe samenwerking tijdens Euro2024 en daarbuiten de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, blijven Radio 538 en de KNVB ook samen optrekken in het creëren van exclusieve content.

Crossmediaal 'groot maken'

Volgens Joost Brakel, ceo Talpa Network, biedt het medianetwerk van merken en kanalen de KNVB de mogelijkheid om een verhaal crossmediaal groot te maken.

'Samen met hen hebben we gekeken naar de beste fit binnen ons netwerk. Zo gaat De 538 Middagshow met Frank Dane tijdens het EK live radio maken vanuit Duitsland en hebben we het programma Wij Houden van Oranje ontwikkeld waarin SBS6 met voetbalminnend Nederland het elftal uitzwaait.’

Oranje-player

Ook zal Radio 538 zal een prominente rol spelen op de fanzones en tijdens de fanparades, onder andere door live radio vanaf locatie uit te zenden.

De uitbreiding van dit partnership naar andere merken van Talpa Network biedt kansen, stelt Dave Dekker, directeur commercie KNVB. ‘Een goed voorbeeld hiervan zijn de uitzendingen van de Oranjezomer op de KNVB Campus en de lancering van de gezamenlijke Oranje-player in de Oranje App. We verwachten de komende jaren nog veel moois van dit partnership.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie