KPN introduceert tv-zender W-Sport met 24/7 vrouwensport

De tv-zender zit in het basispakket van KPN, wat betekent dat honderdduizenden abonnees zonder meerprijs toegang hebben tot W-Sport.

Afbeelding: KPN

KPN maakt vandaag een nieuwe tv-zender beschikbaar in zijn basispakket. Op W-Sport is 24 uur per dag, zeven dagen per week vrouwensport te zien. Omdat W-Sport in het basispakket van KPN zit, hebben honderdduizenden tv-abonnees zonder meerprijs toegang tot de zender. 

Vrouwentopsport toegankelijker maken

De tv-zender (kanaal 37) zendt onder meer voetbal, motorsport, basketbal, volleybal en multisporten als turnen uit. W-Sport gaat ook 'geselecteerde' live-evenementen uitzenden in tennis, boksen, atletiek 'en nog veel meer.' Voetbal is een belangrijke sport voor W-Sport. De zender belooft tot acht live voetbalwedstrijden per week uit te zenden. Op een vraag-en-antwoord-pagina van KPN is te lezen dat de zender volledig Engelstalig is en geen Nederlandse ondertiteling aanbiedt.

'Als trotse sponsor van de KNVB, Oranje en de Oranje Leeuwinnen en hoofdsponsor van de Eredivisie voetbal, draagt KPN de sport een warm hart toe', vertelt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. 'Met de komst van W-Sport naar Nederland, ontstaat er een diverser aanbod van sportbeleving en dat juichen we bij KPN alleen maar toe.' 

Kelly Butler, ceo van W-Sport, licht toe: 'Dit is weer een fantastische stap in de evolutie van W-Sport. We zijn verheugd om samen te werken met KPN. Het opnemen van de zender in hun basispakket sluit perfect aan bij onze strategie om topsport voor vrouwen toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. De ontwikkeling van en betrokkenheid bij vrouwensport wereldwijd gaat in snel tempo door. Onze inhoud laat de atleten en teams zien die de huidige en volgende generatie deelnemers en fans inspireren.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie