Podimo start betaald podcastabonnement in Nederland

Wie vijf euro per maand betaalt, krijgt toegang tot exclusieve podcasts en audioboeken. Podimo start vandaag, op 15 april.

Afbeelding: Podimo

De Deense podcastdienst Podimo start in Nederland met een abonnement. Wie vijf euro per maand betaalt, kan bekende podcasts luisteren die niet (meer) op andere platformen te beluisteren zijn. Podimo is reclamevrij en biedt ook eigen content als (video)podcasts aan. 

Advertentie
advertisement

Dag en Nacht Media

Podimo is een Deens bedrijf dat met zijn abonnementsdienst al in tientallen Europese landen actief is. Eind maart nam Podimo het Nederlandse podcasthuis Dag en Nacht Media over. Dag en Nacht Media geeft veel succesvolle Nederlandse podcasts uit. Ook podcastmaker Tonny Media werkt samen met Podimo. De abonnementsdienst biedt nu exclusief onderdak aan populaire podcasts als POM (een Podcast Over Media), Man man man en de Zelfspodcast. Podcastmakers krijgen een vergoeding per luisteraar en zijn daarom minder afhankelijk van adverteerders.

Twee abonnementen

De app van Podimo is vanaf vandaag, 15 april, te downloaden op Android en iOS. Wie voor 31 mei een proefabonnement afsluit, luistert drie maanden gratis. Na 31 mei is de gratis proefperiode een maand. Het basisabonnement kost vijf euro per maand en Podimo biedt ook een abonnement van tien euro per maand aan. Met dit abonnement kan de gebruiker onbeperkt naar podcasts en audioboeken luisteren, waar het reguliere abonnement onbeperkt toegang tot podcasts en tien uur per maand tot audioboeken biedt.  

Adformatie publiceerde begin april een premium-artikel over de consolidatie in de Nederlandse podcastmarkt.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie