Talpa Network stopt komend seizoen met 6 Inside

SBS6 komt met een nieuwe vooravond.

6 Inside krijgt geen tweede seizoen. Het actualiteitenprogramma dat sinds het begin van dit jaar op SBS6 tussen 18.00 en 19.00 uur ’s avonds te zien is, trekt te weinig kijkers.

Het programma stopt op 28 juni en komt na de zomer niet meer terug. Op korte termijn wordt bekendgemaakt welk programma gedurende de zomer op dat tijdstip komt te staan. In het najaar introduceert de zender een nieuwe vooravond. 

6 Inside wordt gepresenteerd door (onder anderen Albert Verlinde en Jan Versteegh).

Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network: '6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt. Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen.'

'Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker.”

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Kees
Maakt niks uit hoor. Naar SBS6 heb ik nooit meer gekeken sinds hun storing-reclames met Gerard Joling. Ondanks dat ik er natuurlijk wel aan meebetaal. Maar ja, door die reclames voelde ik mij als kijker te zeer geschoffeerd.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie