Tonny Media behoudt personeel door 'leuk werk' te maken

PODCASTJOURNAAL | Titus van Dijk van Tonny Media vertelt onder meer over de meerwaarde van video's van podcast maken.

Titus van Dijk

In aflevering 4 van Een Podcastjournaal een interview met Titus van Dijk van Tonny Media. De ex-consultant die vanuit een 'is dit het nou?'- gevoel de podcastindustrie instapte. Vandaag de dag is zijn bedrijf goed voor 40 podcastshows met ruim 3 miljoen plays per maand, en 30 social kanalen die hieraan zijn verbonden. Hij vertelt wat de meerwaarde is van video’s maken van je podcast, en dat leuk werk maken voor Tonny noodzaak is om personeel te kunnen behouden.

Podcastnieuws

Het nieuws gaat onder andere over TikTok, dat ook met een podcast app lijkt te komen, grote podcastpartijen die personeel ontslaan, podcastafleveringen die steeds korter worden, en het opmerkelijke nieuws in deze aflevering betreft de nieuwe true crime show van Kim Kardashian, plus: een oproep om de moord op rapper Tupac Shakur alsnog op te helderen.

De podcastexoot

Uiteraard ook deze aflevering weer een exotische uitspatting: de podcast "Budget zonder Budget". Maker Emma Groot heeft al ruim honderd afleveringen op de teller staan, stuk voor stuk uiterst relevant in een tijd van hoognodige besparingen. Emma maakt een podcastexoot die niet uitblinkt in audiokwaliteit, maar wel in volharding en relevantie.

Een Podcastjournaal wordt geproduceerd door Next Episode en Visionair Ordinair. Hosts zijn Joep van der Laan en Robert Doggers.

Te beluisteren via Spotify of Apple Podcast.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie